Una nova xerrada del cicle “Més enllà del bàsquet” donarà les claus a pares i mares d’esportistes per saber estar a la grada


La programació del cicle de xerrades de l’eix “Més enllà del bàsquet”, dins dels actes de Manresa, Capital del Bàsquet Femení, continuarà el dimarts 29 de març, a les 18 hores, a la sala de la Plana de l’Om, amb una conferència de psicologia esportiva sota el títol “Ser només pares i mares”. La xerrada, a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí, donarà les claus per saber estar a la grada.

imagen

La conferència està adreçada als pares i mares d’esportistes de base de qualsevol modalitat. L’objectiu és donar eines per saber què poden fer les famílies dels joves esportistes per contribuir a l’èxit del programa esportiu en què participen els seus fills i filles.

La xerrada anirà a càrrec del psicòleg especialitzat en l’esport Pep Marí, que durant 28 temporades ha estat integrant del departament de Psicologia de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Actualment, exerceix de divulgador de l’aportació de la psicologia i és autor del llibre Aprender de los campiones, de Plataforma Editorial.

Durant la ponència, es presentaran els diferents tipus de famílies que es troben a les graderies dels estadis i dels pavellons on practiquen esport els infants. Per a cada tipus de família, es proposarà una pauta d’actuació. Pauta que, si es segueix, facilitarà que els familiars dels més petits només facin de pare i de mare quan acompanyen als seus fills i filles i que, per tant, no exerceixin altres rols, ja que aleshores l’esport és quan deixa de ser una de les millors escoles per a la vida.

La xerrada tindrà lloc dimarts 29 de març, a les 18h, a la sala de la Plana de l’Om. L’entrada és gratuïta però cal reservar localitat des d’aquest enllaç. La conferència forma part del cicle de xerrades de l’eix “Més enllà del bàsquet”, en el marc de la programació d’actes amb motiu de la capitalitat del bàsquet femení, que Manresa exerceix des del setembre passat.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

Una nova xerrada del cicle “Més enllà del bàsquet” donarà les claus a pares i mares d’esportistes per saber estar a la grada
Etiquetado en:                                                                
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: