Treballs d’asfaltatge al Passeig del Riu, entre la baixada de la Reforma i el carrer de l’Apotecari


Les actuacions es faran demà dijous i divendres, en horari nocturn. Els treballs formen part del Pla de Millora de l’Espai Urbà 2022 i durant dos dies causaran afectacions de mobilitat.

 

imagen

La Secció de Projectes d’Espai Públic de l’Ajuntament de Manresa informa que aquest dijous i divendres, 15 i 16 de setembre (en horari nocturn), es faran treballs de millora de la calçada al Passeig del Riu, al tram situat entre el carrer Baixada de la Reforma i el carrer de l’Apotecari), amb una superfície de 3.876 m2.  Aquesta actuació, que forma part del Pla de Millora de l’Espai de l’Espai Públic 2022, provocarà les afectacions a la mobilitat següents:

– A partir de les 20 h es faran els treballs mantenint el trànsit de vehicles (pas alternatiu). A partir de les 22 h i fins a les 6 h es tallarà el trànsit de vehicles.

– Els vehicles que circulin per Passeig del Riu es desviaran per Pont de Sant Francesc, carretera Bv-1411b, Pont de la Reforma i c. Baixada de la Reforma, o a la inversa per als vehicles que circulin provinents de la rotonda de Sant Marc.

 

– L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

 

– El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

– És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Treballs d’asfaltatge al Passeig del Riu, entre la baixada de la Reforma i el carrer de l’Apotecari
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: