Tot a punt per a la primera estada de bandes del Conservatori de Música de Manresa


Se celebrarà demà i dimecres amb la participació de gairebé un centenar d’instrumentistes de  vent i percussió, entre ells la destacada cantant i trompetista Alba Careta.  Dimecres, a les 18.30 h,  se celebrarà un gran concert final a la plaça de Crist Rei.

 

imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa celebrarà demà i demà passat, dies 28 i 29 de juny el primer Stage de Bandes, amb la participació de  92 instrumentistes de vent i percussió que faran tallers i assajos, amb la voluntat de donar a conèixer el treball al Conservatori i animar a l’alumnat a participar en les bandes infantil i simfònica.

Aquesta primera estada de bandes comptarà amb la participació d’alumnat del Conservatori de Manresa, de l’Escolania de Montserrat, de l’Institut Escola Artístic (IEA) Oriol Martorell de Barcelona i de l’Escola Municipal de Música de Manresa.

Entre els convidats, hi haurà la cantant i trompetista d’Avinyó Alba Careta, exalummna del Conservtori i tot un referent jove del panorama musical, que farà una classe musical i participarà en el concert de bandes que tindrà lloc el dimecres a les 18.30 h a la plaça de Crist Rei.

Demà l’estada de bandes consistirà en assajos parcials, tallers d’educació  corporal, respiració, percussió corporal…i dimecres es farà la masterclass d’Alba Careta, tallers,  i el concert a la tarda.

Al concert de dimecres, amb la presència dels participants a l’estada,  hi haurà dues peces que s’interpretaran conjuntament tots els participants. Una de les peces és “A saber” del disc “Alades” d’Alba Careta i “La Griva”, una cançó tradicional de l’espectacle “Ulls Clucs” en el qual també participa la trompetista avinyonenca. Els arranjaments de les dues peces els ha fet el professor del Conservatori, David Sisó. A més, s’interpretaran un parell de peces del Correfoc de Manresa i altres peces variades.  

FOTOGRAFIA: Banda infantil del Conservatori

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Tot a punt per a la primera estada de bandes del Conservatori de Música de Manresa
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: