Tot a punt per a la 2a edició de la Ignasiana BTT


El 24 de setembre torna l’esdeveniment esportiu que recorre els darrers 115 quilòmetres del Camí Ignasià en bicicleta, de Verdú fins a Manresa

 

imagen

Els amants de la BTT tenen una cita el pròxim dissabte 24 de setembre amb la Ignasiana BTT, un itinerari no competitiu de BTT, Gravel o Ebike autoguiat en GPS, que recorrerà els darrers quilòmetres del Camí Ignasià fins a Manresa.

Després d’una exitosa primera edició, l’esdeveniment esportiu organitzat per Manresa 2022 i Som Terra Som Salut compta amb un trac de 115 quilòmetres que ha estat especialment dissenyat per adequar el recorregut del Camí Ignasià a bicicleta de muntanya, per evitar trams de carretera o zones perilloses per als ciclistes. La ruta es pot completar en un sol dia, si s’està avesat a anar amb bicicleta i a fer llargs recorreguts, ja que acumula 2.158 metres de desnivell de pujada i 2.371 metres de desnivell de baixada. Travessa 19 municipis de 4 comarques, regalant als participants uns paisatges únics.

Per tal d’obrir-la a ciclistes menys habituats a la pràctica, l’edició de 2022 incorpora una nova modalitat de 50 quilòmetres amb sortida des d’Igualada i arribada a Manresa, amb 1.060 metres de desnivell de pujada i 1.169 metres de desnivell de baixada.

Les inscripcions es poden fer fins al dilluns 19 de setembre a través de la web www.manresa2022.cat o fins que s’exhaureixin les places. Independentment de la modalitat que s’esculli, els participants gaudiran d’avituallaments, punts de control, assistència sanitària, una bossa obsequi, un dorsal i un mallot oficial de la Ignasiana BTT exclusiu d’aquesta edició.

Per tal d’oferir una experiència més completa, l’organització ha preparat un curs de mecànica en ruta i alimentació en ruta el pròxim dilluns 19 a les 19 hores, als locals de Trek Manresa. A continuació, Som Terra Som Salut oferirà un curs bàsic de GPS i navegació, per tal que els participants siguin coneixedors de les eines bàsiques per participar a la Ignasiana BTT. Finalment, la sessió acabarà amb una classe centrada en el correcte posicionament a la bicicleta, els estiraments essencials i com conservar i preparar la musculatura per un repte com la Ignasiana BTT.

El 23 de setembre, a la botiga Trek Manresa (Passeig del Riu, 62) es podran passar a recollir els dorsals a partir de les 17 hores. A les 18.30 hores es farà una sessió informativa de la ruta, determinant els aspectes claus i explicant l’estat del terreny. En terminar, es clourà amb un tast de vins i productes de Manresa 2022.

Amb l’objectiu de potenciar el vessant turístic de l’esdeveniment, Manresa Turisme ofereix paquets turístics que poden complementar la inscripció a l’activitat amb una experiència turística a Manresa. Entre elles, s’inclou la possibilitat de quedar-se a pernoctar o participar en alguna visita guiada.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Tot a punt per a la 2a edició de la Ignasiana BTT
Etiquetado en:                
A %d blogueros les gusta esto: