S’obren les inscripcions per participar en el Torneig 3×3 Manresa de bàsquet


El torneig tindrà lloc el 2 de juliol al Complex Vell Congost en totes les categories masculines i femenines, des de la categoria escoleta i premini fins a la categoria de veterans/es. La competició forma part de la programació de Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení.

 

imagen

El Complex Vell Congost de Manresa acollirà el dissabte 2 de juliol el torneig 3×3 Manresa de Bàsquet. El període d’inscripció és obert fins al pròxim 20 de juny i es poden fer a través d’aquets enllaç.

El torneig és obert a totes les categories masculines i femenines. Al matí es jugaran els parts de les categories escoleta, premini i mini. A la tarda, serà el torn de les categories preinfantil, infantil, cadet, júnior, sènior i veterans/es (a partir de 35 anys).

El preu de les inscripcions és de 15 euros per jugador/a. Els equips són d’un mínim de tres jugadors i un màxim de quatre jugadors. Amb la inscripció hi ha samarreta de record, welcome pack i aigua per als participants.

Els partits de 3×3 tenen una duració màxima de 10 minuts de joc o bé s’acaba quan un dels dos equips arribar als 21 punts. En cas d’empat al límit de temps es desempata per mort súbita des de la línia de tir lliure. El valor de les cistelles són d’1 punt i 2 punts, si anotes des de darrera de l’arc.

Abans de les finals i lliuraments de premis de les categories de la tarda està previst que es realitzi l’acte de denominació d’Espai Maria Ciuraneta Sannicolas, a títol pòstum, la pista poliesportiva coberta del Complex Vell Congost.

Aquest torneig de bàsquet 3×3 està organitzat pel Manresa Club Bàsquet Femení, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa. La competició que forma part de la programació  de Manresa Capitalitat del Bàsquet Femení 2021-2022.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

S’obren les inscripcions per participar en el Torneig 3×3 Manresa de bàsquet
Etiquetado en: