S’obre el termini per sol·licitar subvencions per al pagament de lloguer per a persones grans


L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert el termini perquè les persones a partir de 65 anys puguin presentar sol·licituds de subvencions per al pagament del lloguer. Es tracta d’ajuts que tenen l’objectiu de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge. Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 d’abril. A Manresa, el tràmit es pot fer presencialment a través de l’Oficina Local d’Habitatge.

imagen

L’Ajuntament de Manresa informa que ja s’ha obert el termini de sol·licituds de subvencions per al pagament de lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge. Els ajuts han estat convocats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i hi ha temps per sol·licitar-los fins al 29 d’abril.  S’adrecen a persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent i que, a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més.

La quantia mensual de la subvenció es determina per la diferència entre l’import del lloguer (lloguer concertat) i l’import que hauria de pagar (lloguer just). Si l’import de l’ajut és igual a l’import de la renda de lloguer, la quantia de la subvenció serà del 40% de l’import de la renda de lloguer, amb un màxim de 2.400€ anuals per habitatge, amb un màxim de 200 euros i un mínim de 20 euros mensuals.

A Manresa, es pot fer la sol·licitud de forma presencial a l’Oficina Local d’Habitatge, a FORUM, a la plaça de la Immaculada, número 3. També es pot fer la sol·licitud telemàtica a través de l’oficina virtual de tràmits ciutadans de la Generalitat. Per a més informació, podeu consultar el portal de manresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

S’obre el termini per sol·licitar subvencions per al pagament de lloguer per a persones grans
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: