ProManresa organitza un cicle de trobades adreçades a persones emprenedores o empreses vinculades a la indústria creativa i cultural


Es faran quatre trobades els dies 20 i 28 d’abril, i 5 i 12 de maig. Aniran a càrrec de Lucia Alcaina,  Ivan Tapia, Míriam Ponsa i Oriol Segon, professionals consolidats de la indústria creativa que parlaran dels seus projectes.

 

imagen

ProManresa, l’Agència de Desenvolupament impulsada pel Servei de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manresa, ha organitzat per a les pròximes setmanes un cicle de trobades amb professionals consolidats de la indústria creativa que parlaran dels seus projectes en espais també inspiradors de Manresa, de les tendències que venen, com enfoquen el seu procés creatiu, com passem de la idea al producte i la pròpia creativitat com a eina de transformació personal i benestar. 

Les trobades tenen un aforament limitat i, si bé és obert a tothom, es prioritzaran les inscripcions de persones emprenedores o empreses vinculades a la indústria creativa i cultural (arts visuals, arts escèniques, audiovisuals, disseny, arquitectura, artesania, serveis creatius, media interactiva..).

Les trobades tindran lloc els dies 20 i 28 d’abril, i 5 i 12 de maig, amb les següents temàtiques i calendari:

  • Tendències que arriben. Noves oportunitats de mercat.  20 d’abril,  d’11 a 13.30 h, al Coworking Tercer Segona, a l’Edifici la Buresa (plaça Fius i Palà, 1, 3r-2a)

La trobada permetrà fer una mirada a les tendències que venen i com identificar-les i aprofitar-les.  Ponència a càrrec de la dissenyadora de moda Lucia Alcaina.

 

  • La creativitat com a motor de l’empresa. 28 d’abril,  de 12 a 14 h,  al Local Cocolisto (carrer Sant Valentí, 2). 

A càrrec d’Ivan Tapia -fundador i dissenyador d’enigmes de Cocolisto, una empresa de jocs intel·ligents per a l’aprenentatge i la diversió- que explicarà la seva trajectòria professional des del  seu  local, que respira creativitat per tots costats. 

  • La passió de crear. 5 de maig, de 12 a 14 h, al taller Míriam Ponsa (carrer del Bruc, 23-25)

Es visitarà el taller de Míriam Ponsa, dissenyadora de moda reconeguda mundialment, on es veurà la metodologia de treball, les seves fonts d’inspiració, la relació amb el mercat, la importància dels valors i la coherència amb l’estratègia empresarial. 

  • La creativitat com a eina de transformació personal. 12 de maig, de 12 a 14 h a la cerveseria The Goats (carrer Torrent dels Predicadors).

A càrrec del fotògraf Oriol  Segon. En aquesta trobada  les persones participants s’aproparan al procés creatiu a partir de propostes senzilles i transformadores. El lloc escollit és una nova fàbrica de cervesa ubicada al centre de Manresa, The Goats, on en terminar la trobada hi haurà un petit tast de cervesa elaborada allà.   

Les ponències són gratuïtes i cal fer la reserva en aquest enllaç

Consulta el programa

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

ProManresa organitza un cicle de trobades adreçades a persones emprenedores o empreses vinculades a la indústria creativa i cultural
Etiquetado en:                                            
A %d blogueros les gusta esto: