Oberta la convocatòria per demanar el Bo Lloguer Jove, adreçat a joves de fins a 35 anys


Les sol·licituds es poden presentar telemàticament fins al 17 de juny a través del web de l’Agència Catalana de l’Habitatge. Es tracta d’un ajut de 250 euros mensuals per a persones joves de fins a 35 anys inclosos, a fi de facilitar-ne l’emancipació. A Manresa, també es poden sol·licitar presencialment mitjançant cita prèvia a l’Oficina Municipal d’Habitatge (FORUM)

imagen

Des d’aquest dimecres, 8 de juny, els joves de 18 a 35 anys que compleixin els requisits ja poden sol·licitar el Bo de Lloguer Jove, l’ajut de 250 euros mensuals per pagar el lloguer de l’habitatge. L’ajuda es pot demanar a través del web de l’Agència Catalana de l’Habitatge. A Manresa, també es pot demanar presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge (FORUM). Cal demanar cita prèvia, a través del telèfon 938725601, el número de WhatsApp 608039298 o el correu electrònic forum@forumsa.cat. Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juny.

Bases de la convocatòria

BO DE LLOGUER JOVE: És un ajut de 250 euros mensuals per a persones joves de fins a 35 anys inclosos, amb l’objectiu de facilitar-ne l’emancipació. La quantia de la subvenció es de 250 euros amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió. Si hi ha més d’un beneficiari en un mateix habitatge la suma de les subvencions concedides no podrà superar l’import mensual de lloguer o del preu de cessió. En aquest cas, en minorarà en la proporció corresponent.

DESTINATARIS: Persones físiques que, en el moment de presentar la sol·licitud, tinguin fins a 35 anys (l’edat de 35 anys inclosa) i que, a més de complir els requisits esmentats, hagin subscrit, o estiguin en condicions de subscriure, en qualitat de persona arrendatària o en qualitat de persona cessionària, un contracte d’arrendament o de cessió d’ús d’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

INGRESSOS: Per poder tenir dret a la subvenció, els ingressos de la unitat de convivència han de ser:

  • Iguals o inferiors a 2,83 vegades l’IRSC si els ingressos corresponen a l’exercici fiscal de l’any 2020
  • Iguals o inferiors a 2,97 vegades l’IRSC si els ingressos corresponen a l’exercici fiscal de l’any 2021
  • Iguals o inferiors a 3,05 vegades l’IRSC si els ingressos corresponen a l’exercici fiscal de l’any 2022

IMPORTS MÀXIMS DE LLOGUER O RENDA MENSUAL PER A L’HABITATGE, O DEL PREU DE CESSIÓ D’ÚS: No pot ser superior als imports següents: Demarcació de Barcelona: 650 euros (Excepte Àmbit metropolità de Barcelona). En els supòsit d’habitació, no pot ser superior als imports següents: demarcació de Barcelona: 350 euros (Excepte Àmbit metropolità de Barcelona).

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: S’inicia el dia 8 de juny i finalitza el dia 17 de juny (a les 17 hores).

SOL·LICITUDS:

Més informació en aquest enllaç

(*35*) relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

Oberta la convocatòria per demanar el Bo Lloguer Jove, adreçat a joves de fins a 35 anys
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: