A partir del pròxim dilluns, 25 de juliol, es tallarà el trànsit de vehicles al carrer del Bruc, al tram entre el carrer del Cós i la carretera de Cardona.

La Secció de Projectes d’Espai Públic ha comunicat que, el pròxim  dilluns 25 de juliol, l’empresa Aigües de Manresa, S.A. iniciarà les obres de millora de la xarxa de clavegueram al carrer del Bruc entre núm. 55 al 71 (tram entre el carrer del Cós i carretera de Cardona). Amb motiu d’aquests treballs les afectacions a la mobilitat seran les següents:

  • Es tallarà al trànsit de vehicles de carrer del Bruc entre el carrer del Cos i la Carretera de Cardona. Els vehicles que circulin per carrer del Bruc es desviaran pel carrer del Cós en direcció al carrer Dos de Maig.
  • Els vehicles de més de 3.5 T que circulin per carrer del Bruc es desviaran per carrer Ramon Llull en direcció al carrer Dos de Maig.
  • El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.
  • Es prohibirà l’estacionament des del dijous 21 de juliol amb motiu dels treballs de realització de cales de prospecció per a localització de serveis, previs a l’inici de les obres.

El termini d’execució de les obres és de 5 setmanes.

 

Publicación original

Notes de circulació – Treballs de renovació de la xarxa de clavegueram al carrer del Bruc
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: