Els treballs es faran demà i dimecres, de les 20 h a les 6 h de la matinada

El Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials informa que, dins les obres del Projecte d’Urbanització de l’avinguda dels Països Catalans, tram Nord, calçada oest, amb motiu dels treballs d’urbanització:

 

  • Demà dimarts 5 i dimecres 6 de juliol de les 20 h a les 6 h, amb motiu dels treballs de pavimentació d’una part de la plaça Prat de la Riba, nou enllaç amb l’avinguda Països Catalans i enllaços i interior de rotonda costat Ctra. de Vic, les afectacions al trànsit seran les següents:

 

– Dimarts 5 de juliol, els treballs de pavimentació  es concentraran en el nou enllaç d’avinguda Països Catalans amb la plaça Prat de la Riba, es mantindrà el trànsit per l’interior de la plaça Prat de la Riba i a partir de les 22.30 h hi haurà afectacions puntuals al trànsit.

– Dimecres 6 de juliol, els treballs de pavimentació afectaran el trànsit interior de la rotonda plaça Prat de la Riba. De les 20 h a les 22.30 h es mantindrà el trànsit de vehicles amb afectacions puntuals, a partir de les 22.30 h es tallarà el trànsit de vehicles de la rotonda de la plaça Prat de la Riba.  

Publicación original

Notes de circulació – Treballs d’asfaltatge a la cruïlla de la plaça Prat de la Riba amb l’avinguda Països Catalans
Etiquetado en:                                            
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: