Les actuacions tindran lloc als carrers Àlvar Aalto, a la rotonda dels  Països Catalans-enllaç  amb  la C-55; i a la carretera del Pont de Vilomara amb el carrer Narcís Monturiol (Bufalvent)

La Secció de Projectes d’Espai Públic ha comunicat les afectacions al trànsit dels treballs corresponents a les actuacions de millora de l’Espai Públic 2022, en concret les actuacions en calçades seran les següents:

 

Dilluns 25 de juliol en horari nocturn

 

  • Carrer d’Àlvar Aalto, tram des del carrer Pablo Picasso a la rotonda Països Catalans  

 

Els treballs d’asfaltatge es faran els dies 25, 26 i 27 de juliol.  A partir de les 20 h, les actuacions es faran mantenint el trànsit de vehicles (pas alternatiu) i de les 22 h a les 6 h es tallarà el trànsit de vehicles.


Els vehicles que circulin per carrer Àlvar Aalto en direcció sortida ciutat es desviaran per carrer Mercè Rodoreda en direcció a carrer Joan Fuster i Av. Països Catalans. L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti. El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

  • Rotonda Països Catalans – enllaç C-55 – enllaç amb la Ctra. Pont de Vilomara BV-1225

 

Els treballs d’asfaltatge es faran els dies 25, 26 i 27 de juliol.  A partir de les 20 h, les actuacions es faran mantenint el trànsit de vehicles (pas alternatiu) i de les 22 h a les 6 h es tallarà el trànsit de vehicles.

 

Els treballs afectaran els carrils de circulació de l’interior de rotonda i, per tant,  es mantindrà la circulació pels carrils exteriors d’aquesta. El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L8 Perimetral–Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

Dimarts 26 de juliol en horari nocturn

 

  • Ctra. Pont de Vilomara BV-1225, cruïlla amb el carrer Narcís Monturiol (Polígon Industrial de Bufalvent)

 

Els treballs d’asfaltatge es faran els dies 26, 27 i 28 de juliol. A partir de les 20 h, les actuacions es faran mantenint el trànsit de vehicles (pas alternatiu) i de les 22 h a les 6h es tallarà el trànsit de vehicles.

 

El trànsit de vehicles en ambdós sentits de circulació es desviarà per l’interior del Polígon Industrial de Bufalvent. L’accés a les naus industrials del tram afectat per l’asfaltatge es realitzarà sempre que  l’estat dels treballs així ho permeti.

 

Un cop finalitzin els treballs de pavimentació s’iniciaran els treballs de senyalització (vertical i horitzontal) d’una nova rotonda per a regular el trànsit de la cruïlla de Ctra. Pont de Vilomara BV-1225 amb carrer Narcís Monturiol (accés al Pol. Ind. Bufalvent).

Publicación original

Notes de circulació – L’Ajuntament farà aquesta setmana treballs d’asfaltatge de calçades en horari nocturn
Etiquetado en:                                        
A %d blogueros les gusta esto: