Les actuacions formen part del Pla de Millora de l’Espai Urbà 2022 i durant dos dies causaran afectacions de mobilitat.

La Secció de Projectes d’Espai Públic de l’Ajuntament de Manresa informa que demà dijous, 8 de setembre, comencen uns treballs de millora de les calçades als carrers Alexandre Soler i a la plaça Verge de l’Aurora. Aquestes actuacions, que formen part del Pla de Millora de l’Espai de l’Espai Públic 2022, provocaran les següents afectacions a la mobilitat:

 

  • Carrer Alexandre Soler, tram entre el carrer d’Àlvar Aalto i el carrer Puig i Cadafalch

 

Avui dimecres es faran treballs previs a la pavimentació i es prohibirà l’estacionament a partir de les 8 h. A partir de demà 8 de setembre al matí es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Alexandre Soler, al tram entre el carrer d’Àlvar Aalto i el carrer Puig i Cadafalch.

 

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge es realitzarà sempre que  l’estat dels treballs així ho permeti.

 

És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

 

  • Plaça de la Verge de l’Aurora, entre el carrer del Doctor Tarrés i el carrer Cardener

 

Avui dimecres es faran treballs previs a la pavimentació i es prohibirà l’estacionament a partir de les 8 h. A partir de demà 8 de setembre a la tarda es tallarà el trànsit de vehicles a la Plaça Aurora entre el carrer del Doctor Tarrés i el carrer Cardener, de manera que l’accés i sortida de vehicles del carrer Cardener es farà des del carrer Font dels Llops.

 

És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 dies.

 

 

Publicación original

Notes de circulació – Demà comencen treballs de millora de les calçades al carrer Alexandre Soler i a la plaça Verge de l’Aurora
Etiquetado en:                                                    
A %d blogueros les gusta esto: