El rodatge es farà la nit de dissabte a diumenge, 11 de setembre, de 2 a 7 h de la matinada. Hi haurà talls puntuals de trànsit i prohibicions d’estacionament.

Es comunica que, la matinada de diumenge 11 de setembre de les 2 h a les 7 h, amb motiu del rodatge d’un videoclip de la Productora L’AIGUANA SL, hi haurà afectacions al trànsit a diversos vials de l’entorn de la Muralla Sant Domènec i del carrer Jaume I.

 

Es faran talls de trànsit puntuals de vehicles a:

 

  • Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, entre la Ctra. de Vic i la Ctra. de Cardona. Es mantindrà la sortida de vehicles del carrer Guimerà en direcció a Ctra. de Vic.
  • Carrer Jaume I
  • Accés a Muralla Sant Domènec des de Passeig Pere III. Desviament de vehicles de Passeig Pere III per carrer Arquitecte Oms

 

Demà dissabte, 10 de setembre, es prohibirà l’estacionament als carrers Jaume I i Muralla Sant Domènec,  entre la Ctra. de Cardona i la plaça Valldaura. A partir de les 18 h es faran els treballs d’instal·lació d’elements tècnics (il·luminació i càmeres) i elements del decorat a la Muralla Sant Domènec amb carrer Jaume I.

 

Publicación original

Notes de circulació – Afectacions de trànsit per un rodatge a la Muralla de Sant Domènec i al carrer Jaume I
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: