Els treballs es faran els dies 4, 5, 8, 13 i 14 de juliol als edificis de la Florinda, al Conservatori de Música i als ascensors del carrer Circumval·lació-plaçaEspanya i Santa Llúcia-plaça Major.    

 

La Secció de Manteniment d’Equipaments de l’Ajuntament de Manresa informa que amb motiu dels treballs de neteja  de vidres d’equipaments municipals amb maquinària auxiliar, les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

  • Els dies 4 i 5 de juliol a l’edifici de la Florinda. Amb afectacions a l’estacionament d’Ausiàs March.
  • El dia 8 de juliol al Conservatori de Música. Es tallaran alternativament el carrer d’Ignasi Balcells i Campanes. S’ocuparà la reserva de càrrega i descàrrega de la Muralla de Sant Francesc (davant la Joviat) de 6 a 12 h per descarregar l’elevador.
  • El dia 13 de juliol  a l’ascensor del carrer Circumval·lació. Afectant un costat de la plaça Espanya a partir de les 7 h.
  • El dia 14 de juliol a  l’ascensor carrer Santa Llúcia. A partir de les 8 h  es tallarà el trànsit de vehicles de carrer Santa Llúcia entre la plaça Immaculada i la Baixada del Pòpul, de manera que els vehicles que circulin per carrer Santa Llúcia es desviaran pels carrers Codinella i Galceran Andreu, afectant el trànsit a la plaça Immaculada i el carrer Galceran Andreu.

 

Publicación original

Notes de circulació – Afectacions de trànsit per treballs de neteja a equipaments municipals
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: