L’actuació es farà aquest dimecres a la cruïlla dels carrers Font dels Capellans, Granollers i Concepció Piniella

El Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials de l’Ajuntament de Manresa informa que, dins les obres del Projecte d’Urbanització de l’avinguda dels Països Catalans, Tram Nord, calçada oest, amb motiu dels treballs d’urbanització:

 

  • A partir de demà dimarts 28 de juny es permetrà l’estacionament a la nova zona d’aparcament fora de calçada amb accés i sortida pel carrer Rosa Sensat.
  • El dimecres 29 de juny, amb motiu dels treballs de pavimentació de la cruïlla dels carrers Font dels Capellans -Granollers -Concepció Piniella, les afectacions al trànsit seran les següents:

– Es tallarà el trànsit de vehicles de la cruïlla del carrer Font dels Capellans amb carrer Granollers.

– L’accés i sortida de vehicles del carrer Font dels Capellans, tram entre el carrer Arquitecte Montagut i el carrer Granollers, es farà des del carrer Arquitecte Montagut.

– L’accés i sortida del carrer Concepció i Piniella es farà des del carrer Font dels Capellans, sempre que els treballs de pavimentació així ho permeti.

– L’accés i sortida del carrer Granollers, tram entre carrer Sabadell i carrer Font dels Capellans, es realitzarà des de carrer Sabadell.

– Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Font dels Capellans tram entre el carrer Fra Jacint Coma i Galí i el carrer Granollers.
El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la Línia 4 La Font – Valldaura, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50. 

Un cop fets els treballs de pavimentació:

  • S’obrirà al trànsit de vehicles el nou tram de carrer Granollers que connecta amb l’avinguda Països Catalans, de manera que es podrà circular (en doble sentit de circulació) per la nova avinguda Països Catalans entre la rotonda de carrer Fra Jacint Coma Galí i la cruïlla amb carrer Granollers.
  • Amb motiu dels treballs d’urbanització, es mantindrà tallat el trànsit de vehicles del carrer Font dels Capellans, al tram entre el carrer Fra Jacint Coma Galí i el carrer Granollers. Es mantindrà l’accés de vehicles a guals afectats i el pas de serveis municipals.

 

Publicación original

Notes de circulació – Afectacions de trànsit per nous treballs de pavimentació a l’avinguda Països Catalans
Etiquetado en:                                    
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: