Divendres, dissabte i diumenge, 17, 18 i 19 de juny,  hi haurà talls diferents talls de trànsit que implicaran itineraris alternatius de circulació.

 

Es comunica que, el pròxims divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de juny, amb motiu de l’esdeveniment: ”Enramades 2022”,  organitzat per l’Associació de veïns i veïnes de Les Escodines les afectacions al trànsit seran les següents:

 

  • Divendres 17 de juny de les 22 h a les 02 h, es tallarà el trànsit de vehicles de plaça Sant Ignasi (zona illa de vianants). L’accés de vehicles autoritzats a carrers Sant Bartomeu, Escodines i Aiguader es farà  des del carrer Nou de Santa Clara.
  • Dissabte 18 de juny de les 19 h a la 01 h, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Divina Pastora entre el carrer Francesc Juanola i el carrer Sant Maurici. El trànsit de vehicles es desviarà pels carrers Doctor Llatjós i Nou de Santa Clara per accedir de nou al carrer Sant Maurici.
  • Diumenge 19 de juny de les 12.30 h a les 14 h, es tallarà el trànsit de vehicles de plaça Sant Ignasi (zona illa de vianants). L’accés de vehicles autoritzats a carrers Sant Bartomeu, Escodines i Aiguader es farà des del carrer Nou de Santa Clara.

 

Publicación original

Notes de circulació – Afectacions de trànsit per les Enramades a les Escodines, aquest cap de setmana
Etiquetado en:                                    
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: