Aquest esdeveniment  combinarà  escenaris i itinerància, a partir de les 7 de la tarda de dissabte  i fins a la matinada, omplint el Centre Històric i la zona al voltant del Pont Vell, de música, cultura popular i tradicional.

Es comunica que, el pròxim dissabte 23 de juliol, amb motiu de l’esdeveniment: La Refesta del Camí Ignasià organitzat per l’Ajuntament de Manresa les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

Dissabte 23 de juliol

 

  • De les 5 h (matinada) a diumenge 24 a les 12 h (migdia), amb motiu de la instal·lació de l’escenari i dels equipaments corresponents al concert, es tallarà el trànsit de vehicles del Passeig del Riu, entre la Baixada de la Reforma i la rotonda de Sant Marc (sense afectar les interseccions).

 

De les 19 h (tarda) a diumenge 24 a les 2 h (matinada):

  • Rotonda carretera C-1411z – enllaç carretera C-55:

–          Es tallarà el trànsit de vehicles de l’enllaç de la rotonda de Sant Pau en direcció Manresa – Centre Històric, es mantindrà l’accés des de rotonda al barri de Sant Pau i l’accés a Fàbriques.

–          No es podrà circular per la carretera C-1411z entre la rotonda de Sant Pau i el Pont Vell.

  • Carrer Via Sant Ignasi – Carrer Vidal i Barraquer:

–          Es tallarà el transit de vehicles de Via Sant Ignasi en direcció Plaça Sant Ignasi – sortida ciutat, desviant-se per carrer Vidal i Barraquer en direcció a carrer Viladordis.

–          No es podrà circular per Via Sant Ignasi i carrer Sant Marc entre el carrer Vidal i Barraquer (Museu de Manresa – Piscines Municipals) i la rotonda de Sant Marc (Pont Vell).

–          Un cop finalitzats els actes previstos a la Plaça Sant Ignasi i Via Sant Ignasi, es permetrà el pas de veïns afectats i que puguin accedir a casa seva per carrer Santa Llúcia o bé carrer Escodines, i es permetrà la sortida de veïns i de vehicles del pàrquing Centre Històric en direcció Via Sant Ignasi – centre ciutat.

 

–          Camí de la Cova i Passatge de la Cova des de carrer Nou de Santa Clara

 

De les 21 h (vespre) a diumenge 24 a les 2 h (matinada):

  • Passeig del Riu – Muralla Sant Francesc:

–          No es podrà circular per Passeig del Riu entre Muralla Sant Francesc (antiga discoteca Carpa del Riu) i rotonda Sant Marc (Pont Vell).

 

  • Baixada La Reforma – Pl. Reforma

–          Es tallarà el trànsit de vehicles a Plaça Reforma a l’alçada del Pont de la Reforma amb motiu del tancament de trànsit de Passeig del Riu.

 

De les 21.45 h a les 22.30 h (espectacle visual):

  • Carretera C-1411b enllaç C-55 i enllaç C-37z

 

–          Es tallarà el trànsit de vehicles de la Carretera C-1411b (carretera Can Poc Oli – Estació RENFE) entre la Carretera C-55 i el Pont de Sant Francesc (carretera C-37z).

 

El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L5 Sant Pau – Viladordis i la L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.

 

Publicación original

Notes de circulació – Afectacions de trànsit amb motiu de la Refesta del Camí Ignasià, aquest dissabte
Etiquetado en:                                            
A %d blogueros les gusta esto: