Manresa presenta el fòrum internacional Cruïlla de Camins al bisbe de Solsona


L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, acompanyat del regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet Piqué, han visitat aquest matí el bisbe de Solsona, Francesc Conesa Ferrer, que alhora és el responsable de diàleg interreligiós de l’església catalana i estatal. La trobada ha servit per presentar-li les línies bàsiques del fòrum internacional multireligiós “Cruïlla de camins”, que tindrà lloc el proper novembre en el marc de Manresa 2022.

imagen

Com a màxim responsable de diàleg interreligiós, tant dels bisbes catalans com de la Conferència Episcopal Espanyola, el bisbe Conesa s’ha interessat pel Fòrum Internacional Multireligiós “Cruïlla de Camins”, que tindrà lloc a final de novembre a Manresa, i ha mostrat la seva disposició a participar-hi. Es tracta d’un esdeveniment que acollirà figures destacades en el camp del pensament i el coneixement dins de l’àmbit internacional, a través de la Trobada de líders del Consell Mundial de Religions per la Pau (Religions for Peace).

 

L’alcalde de Manresa i el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat han exposat al bisbe de Solsona detalls d’aquest esdveniment, així com d’altres actes de Manresa 2022, la commemoració dels 500 aniversari de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat, que se celebra al llarg d’aquest any.

 

En la trobada, que ha tingut lloc al Palau Episcopal de Solsona, els representants del consistori manresà també han pogut intercanviar impressions sobre diverses qüestions d’actualitat amb el bisbe Conesa, que va arribar a la diòcesi de Solsona fa pocs mesos.

 

Trobada intergeneracional sobre sostenibilitat

 

El Fòrum Multireligiós “Cruïlla de camins”, tindrà lloc del 28 al 30 de novembre d’aquest any. La trobada serà de caràcter intergeneracional, entre líders religiosos i joves de diferents països, i amb el medi ambient com a tema principal, posant el focus del diàleg en la transformació de les ciutats en espais sostenibles, justos, resilients i inclusius convertint el medi ambient en eix fonamental de desenvolupament.

 

El fòrum es desenvoluparà al llarg en tres jornades que inclouran xerrades, diàlegs, tallers, visites i es treballarà un acord multireligiós i multisectorial per a ciutats sostenibles.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Manresa presenta el fòrum internacional Cruïlla de Camins al bisbe de Solsona
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: