Manresa Jove convoca la 4a edició del concurs de cartells d’Estiu Jove, dotat amb un premi de 300 euros


El cartell guanyador serà la imatge de l’Estiu Jove 2023. Poden participar persones joves de 14 a 25 anys. L’últim dia per presentar els cartells és el 3 d’abril mitjançant el correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat

 

imagen

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ha convocat la quarta edició del concurs de cartells d’Estiu Jove, obert a la participació de persones joves d’entre 14 i 25 anys. Aquest cartell servirà per crear tot el material de difusió de la programació d’activitats de l’Estiu Jove 2023. El cartell guanyador, a més de ser la imatge de l’edició, n’obtindrà un premi de 300 euros.

 

L’últim dia per presentar els cartells és el 3 d’abril mitjançant el correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat. La selecció de la persona guanyadora tindrà dues fases: primerament un jurat configurat per professionals de les arts gràfiques i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, de  Rosa Ortega  Juncosa i, en segon lloc, una votació popular a través del compte d’Instagram de @manresajove_ojb que es durà a terme des dels dies 11 al 18 d’abril. El cartell que aconsegueixi més “m’agrada” serà anunciat com a guanyador del premi el mateix dia i la seva imatge serà visible en la difusió de l’edició d’Estiu Jove 2023.

 

Per presentar-se al concurs i conèixer els requisits tècnics és imprescindible llegir les bases que es poden trobar al web www.manresajove.cat. Per a més informació es pot contactar amb la regidoria de Joventut a través del correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat, trucant al 938 771 360 o bé per WhatsApp al 676 664 142.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Manresa Jove convoca la 4a edició del concurs de cartells d’Estiu Jove, dotat amb un premi de 300 euros
Etiquetado en:                                            
A %d blogueros les gusta esto: