Manresa acull dimecres l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2022


Els guardons, entregats cada any pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, distingeixen els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en transformació digital. L’acte serà presidit per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia.

imagen

La sala petita del Teatre Kursaal de Manresa acollirà aquest dimecres, a les 17 h, l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2022, que atorga anualment el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC).

L’entrega comptarà amb la presència de la consellera de la Presidència i presidenta de l’AOC, Laura Vilagrà Pons; de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras Maristany; i del director gerent de l’AOC, Santi Gallardo Cañellas. L’acte es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci AOC.

Aquesta és la vuitena edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Els guardons distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa.

Aquests reconeixements es donen d’acord amb l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals.

L’IMD és una iniciativa única i innovadora, tant en l’àmbit estatal com internacional, que permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic. Els índexs que mesuren el desenvolupament del govern digital en l’àmbit autonòmic o estatal no són apropiats per avaluar les dades a nivell local i, a més, es basen en enquestes o dades estadístiques, mentre que l’IMD utilitza dades obertes públiques i objectivables.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Manresa acull dimecres l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2022
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: