Dia:13/06/2022
Hora: 18 hores
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal, Barcelona)
Descripció

 

L’Institut Català de les Dones, organisme adscrit al Departament d’Igualtat i Feminismes, presenta l’exposició Maria Matilde Almendros: una veu i dues passions, en el marc de la commemoració dels cent anys del naixement de Maria Matilde Almendros i Carcasona.

 

L’acte comptarà amb la benvinguda de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés; de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i del degà del Col·legi de Periodistes, Joan Maria Morros Cuadras.

 

La presentació de l’exposició anirà a càrrec de la comissària de l’exposició, Elvira Altés Rufias. Posteriorment, la comissària de l’Any Maria Matilde Almendros Carcassona, Pilar Goñi Garriga, introduirà la taula rodona El paper i l’evolució de les dones als mitjans de comunicació. Moderada   per Àngels Fusté Gamisans, comptarà amb la participació de Núria de José Gomar i Maria Rosa Badia Sopeña.

 

Maria Matilde Almendros va ser una de les locutores i actrius més populars i estimades de Catalunya. Emprenedora en una època arduo per a les dones per ser-ho, va liderar i presentar programes de ràdio i també va ser directora i promotora teatral.

 

L’acte tindrà lloc el dilluns 13 de juny a les 18h al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal, Barcelona).

 

Nota per als mitjans: per cobrir informativament l’acte cal acreditar-se, indicant nom, document identificatiu i mitjà, a icd.comunicacio@gencat.cat.

Publicación original

L’Institut Català de les Dones presenta l’exposició Maria Matilde Almendros: una veu i dues passions
Etiquetado en:                                                
A %d blogueros les gusta esto: