L’exposició que recorda el grup manresà Fusioon s’allarga fins al 20 de març i farà una visita guiada aquest dissabte


La visita guiada tindrà lloc a les 18 h i anirà càrrec de Gianni Ginesi, comissari de l’exposició i professor de l’ESMUC. Per assistir-hi es recomana reservar plaça.

imagen

El Centre Cultural el Casino allarga una setmana més, fins al 20 de març vinent, l’exposició “Ressons de Fusioon”, una mostra que posa en valor l’aportació a la música del grup Fusioon, format per Santi Arisa, Martí Brunet, Jordi Camp i Manel Camp, quan es compleixen 50 anys de les seves primeres publicacions discogràfiques.

A més, aquest pròxim dissabte, 12 de març a les 18 h, es farà una visita guiada de la mostra a càrrec de Gianni Ginesi, comissari de l’exposició i professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Per assistir-hi es recomana reservar plaça al correu centrecultural@ajmanresa.cat o bé al telèfon 93 872 01 71 (de dimarts a diumenge de 17.30 a 20.30 h).

 L’exposició Ressons de Fusioon fa un repàs de la trajectòria del grup musical manresà que va estar actiu entre 1971 i 1976, període durant el qual publicà tres LP i quatre singles, una producció discogràfica que va rebre elogis i crítiques favorables per l’originalitat i la qualitat de la seva música.  

Fotografies, vídeos d’actuacions, audició de música, discos, cartells i materials diversos conformen una exposició que pretén transportar a l’atmosfera dels anys setanta i alhora permet veure com el grup va ser el bressol de moltes altres propostes musicals que els seus components van desenvolupar en els anys posteriors a l’experiència compartida de Fusioon, contribuint a la consolidació del panorama musical de l’estat amb les seves carreres individuals i en col·laboració amb altres figures de renom.  

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’exposició que recorda el grup manresà Fusioon s’allarga fins al 20 de març i farà una visita guiada aquest dissabte
Etiquetado en:                                                    
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: