L’Espai Jove Joan Amades exposarà les obres de dues escultores manresanes per l’Oficina Artística, dins el marc de la Fira de l’Estudiant


Seguint el format clàssic de l’Oficina Artística, l’Espai Jove Joan Amades acollirà aquest dijous, 24 de març, una doble exposició de materials de dues artistes joves de l’àmbit del volum, Anna Benet (com a artista consolidada) i Alba E. Peliguero (com a artista emergent). En el cas d’Anna Benet, també realitzarà una xerrada motivadora per als estudiants de batxillerat d’estudis artístics, en el marc de la Fira de l’Estudiant.

imagen

La mostra de les peces estarà només disponible el dia 24 de març, d’11.30h a 14h, però l’exposició fotogràfica de les seves obres es podrà visitar fins a l’1 d’abril. L’exposició és d’entrada lliure en l’horari habitual de l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages c/ Sant Blai, 14 de Manresa en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de9 a14h i tardes de dilluns a divendres de16 a19h.

Anna Benet, estudiant del cicle superior de Disseny i elaboració de producte ceràmic a l’Escola d’Arts de Vic, treballa pel seu compte en un taller al Centre Cultural Konvent a Cal Rosal. Per la seva banda, Alba E. Peliguero, és graduada en Belles Arts i amb el Màster de professorat, i treballa principalment amb metalls reciclats.

La presència de les obres coincidirà amb la xerrada de l’Oficina Artística a càrrec d’Anna Benet, amb la qual es pretén reivindicar el paper dels estudis artístics dins el sistema educatiu i mostrar els diversos camins que recorren les persones que s’hi dediquen professionalment: inicis, èxits, canvis, dubtes, entrebancs, plans de futur, reflexions.

La xerrada rep el nom d’Errors i horrors de l’artista (Equivocar-se com a aprenentatge) i l’organitza l’Oficina Jove del Bages, tal i com fa habitualment cada any en el marc de la Fira de l’Estudiant. Aquest any el tema escollit és l’escultura.

La xerrada es farà dijous 24 de març, a les 11:30 del matí, i està adreçada a alumnes de la ciutat que vulguin desenvolupar algun tipus d’estudi artístic. S’aprofita que els alumnes visiten l’Oficina Jove per oferir-los les diferents possibilitats en aquests àmbits.

Per més informació o per exposar a l’Espai ExpressArt, es pot contactar a través del correu-e manresajove@ajmanresa.cat, per telèfon al 93 877 13 60 i per WhatsApp al 676 664 142.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

L’Espai Jove Joan Amades exposarà les obres de dues escultores manresanes per l’Oficina Artística, dins el marc de la Fira de l’Estudiant
Etiquetado en:                                                            
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: