L’Espai Jove Joan Amades acull una nova exposició a l’Espai ExpressArt, a càrrec de Sokaina Zouhri

[ad_1]

L’exposició “Tancar els ulls i convertir les emocions en dibuixos” es pot visitar fins al 23 de març

imagen

A partir de demà, 10 de març, es podrà visitar a l’Espai Jove Joan Amades l’exposició «Tancar els ulls i convertir les emocions en dibuixos»,  de la jove il·lustradora Sokaina Zouhri. La mostra engloba les obres d’il·lustració realitzades durant els últims mesos. Les il·lustracions barregen la imaginació i la creativitat per transportar-nos a una exposició de les seves emocions. L’eina principal de treballs són bolígrafs punta-fina negre i vermell.

L’exposició és d’entrada lliure i es podrà visitar fins al 23 de març en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h i tardes de dilluns a divendres de 16 a 19 h.

Si ets jove i artista, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ofereix dos espais per exposar de forma gratuïta: l’Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14) i el Casal de Joves La Kampana (Pça d’Icària, s/n).

A més, també hi ha la possibilitat de dur a terme un taller artístic adreçat a persones joves. Per a més informació o per exposar a l’Espai ExpressArt, els joves interessats  poden sol·licitar-ho a a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, o bé per telèfon al 93 877 13 60 i per WhatsApp al 676 664 142.

Documents relacionats

  • imagen[ad_2]

Publicación original

L’Espai Jove Joan Amades acull una nova exposició a l’Espai ExpressArt, a càrrec de Sokaina Zouhri
Etiquetado en: