L’Espai Jove Joan Amades acull una exposició fotogràfica sobre les estacions de l’any a Manresa, a càrrec de Jordi Preñanosa Serra


Es tracta d’una mostra de fotografies que podrà visitar-se del 16 de maig al 13 de juny, dins del projecte ExpressArt.

imagen

El projecte ExpressArt de Manresa Jove, destinat a joves artistes i creadors de la ciutat, estrena aquest maig una nova exposició en un dels seus equipaments, l’Espai Jove Joan Amades. Es tracta d’un recull de fotografies sobre el pas de les estacions de l’any, fetes a Manresa, realitzades pel jove manresà Jordi Preñanosa Serra, de 29 anys d’edat.

Jordi Preñanosa presenta una exposició dedicada a les quatre estacions de l’any amb estampes manresanes i també amb detalls de figures de gel i una glaçada durant l’hivern. Preñanosa ha dut a terme diferents exposicions, tant en solitari com també acompanyat d’altres creadors. La primera exposició la va fer ara fa nou anys, l’any 2013.

Actualment, Preñanosa treballa a ManresaDiari i al departament de comunicació d’AMPANS, i es dedica a fer fotos d’esdeveniments culturals de la ciutat. Una de les seves aficions és la meteorologia i, per aquest motiu, aquesta ha estat la temàtica que ara ha volgut exposar.

L’exposició és d’entrada lliure en l’horari habitual de l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (c/ Sant Blai, 14 de Manresa) en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14h, i cada tarda de dilluns a divendres, de 16 a 19h.

Manresa Jove ofereix dos espais perquè els joves puguin exposar de forma gratuïta: l’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves La Kampana. També ofereix la possibilitat de dur a terme tallers artístics adreçat a persones joves. Per a més informació o per demanar exposar a l’Espai ExpressArt, cal posar en contacte amb Manresa Jove, a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, el telèfon 938771360 o el canal de WhatsApp (676664142).

El projecte ExpressArt té com a finalitat oferir la possibilitat a la població juvenil d’exposar la seva obra o creació al Casal de Joves la Kampana i a l’Espai Jove Joan Amades. L’objectiu és apropar l’art a la població, donar a conèixer les diferents disciplines artístiques, potenciar l’art com a eina d’expressió i de creativitat i visibilitzar joves artistes locals i comarcals, així com la seva trajectòria.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Espai Jove Joan Amades acull una exposició fotogràfica sobre les estacions de l’any a Manresa, a càrrec de Jordi Preñanosa Serra
Etiquetado en:                                                                
A %d blogueros les gusta esto: