L’Espai Jove Joan Amades acull una exposició col·lectiva que reinterpreta el quadre ‘El matrimoni Arnolfini’


La mostra, que va a càrrec de a Sala d’Artistes de l’Ateneu La Sèquia, es podrà visitar del 14 de febrer a l’1 de març a l’Oficina Jove del Bages, dins l’horari habitual de l’equipament.

imagen

Dins el projecte ‘Expressart’, l’Espai Jove Joan Amades acollirà, a partir del 14 de febrer, una exposició interdisciplinària que recull la visió de diferents artistes respecte del quadre ‘El matrimoni Arnolfini’, del pintor flamenc Jan van Eyck, que data del 1434. La mostra, que va a càrrec de a Sala d’Artistes de l’Ateneu La Sèquia, es podrà visitar fins a l’1 de març a l’Oficina Jove del Bages, dins l’horari habitual de l’equipament: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 19 h.

L’exposició mostra diferents interpretacions de la famosa obra en fotografia, pintura, roba, audiovisuals… Es tracta d’una col·laboració de diverses artistes del Bages, que han posat en conjunt un diàleg sobre la mateixa obra per primer cop. Així doncs, des de la seva mirada i disciplina, cada artista ha aportat una part de l’exposició, que ha de ser vista en conjunt com una creació col·laborativa.

La Sala d’Artistes és un projecte jove impulsat durant el mes de setembre de 2021 per la creació d’art en col·lectiu, per a totes les disciplines, nivells i formats.

‘Expressart’ és un espai d’exposició gratuït per a persones joves artistes que ofereix l’Espai Jove Joan Amades.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Espai Jove Joan Amades acull una exposició col·lectiva que reinterpreta el quadre ‘El matrimoni Arnolfini’
Etiquetado en:                                            
A %d blogueros les gusta esto: