L’Ecoviure es traslladarà aquest octubre al centre de Manresa


La fira —centrada en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica— inicia la preparació de la que serà la 23 edició,  amb la voluntat de continuar consolidant-se a la ciutat

imagen

L’Ecoviure estrenarà aquest octubre el Passeig Pere III i la plaça Sant Domènec com a nou emplaçament, amb l’objectiu d’apropar-la més a la ciutadania, guanyar visibilitat i poder traslladar el debat sobre la sostenibilitat a peu de carrer.

La fira, que aquest 2022 arribarà a la seva 23a edició, tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, amb la mostra d’expositors i activitats paral·leles relacionades amb el medi ambient. A més a més, durant tota la setmana prèvia (des del dia 17) també tindran lloc les jornades tècniques adreçades a professionals, que en aquest cas sí que es desenvoluparan al Palau Firal —on la fira s’havia fet fins ara. Giraran a l’entorn de quatre eixos: aigua, energia, agricultura ecològica i residus.

Nascuda el 1997, L’Ecoviure és una fira multisectorial centrada en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, que té com a objectiu ser el punt de trobada entre persones i professionals de diferents àmbits relacionats amb el medi ambient. La fira està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Manresa, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, Aigües de Manresa i l’Escola Agrària de Manresa.

Els expositors que vulguin assistir a la fira ja poden fer les inscripcions a través de la web www.firamanresa.cat/ecoviure

 

FOTOGRAFIA: La plaça Sant Domènec i el Passeig acolliran la nova edició de l’Ecoviure

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ecoviure es traslladarà aquest octubre al centre de Manresa
Etiquetado en:                    
A %d blogueros les gusta esto: