L’artista Sara Villarta Rodó pinta un mural plàstic a les escales d’accés al Mercat de Puigmercadal


L’actuació és una iniciativa de la regidoria Centre Històric per continuar embellint amb accions artístiques espais d’aquest entorn de la ciutat i de la regidoria de Comerç en el marc de la campanya comercial “Al maig tu fas comerç, tu fas Manresa”.

 

imagen

Amb motiu de la campanya comercial “Al maig tu fas comerç, tu fas Manresa”, promoguda per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manresa dins el mapa d’activitats programades per aquest mes de maig, l’artista manresana Sara Villarta Rodó ha pintat un mural plàstic als murs de les escales d’accés al Mercat de Puigmercadal., al carrer de la Canal.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria del Centre Històric que continua donant visibilitat els artistes emergents de la nostra ciutat, alhora, contribuint embellint espais dels seus carrers per mitjà d’intervencions artístiques.

La proposta artística de l’artista Sara Villarta Rodó pretén destacar la importància del mercat i el seu espai a la ciutat, i, en especial al Centre Històric, com a nucli d’unió i de trobada, i com a punt de referència de les compres de productes de proximitat i de qualitat. 

L’artista és llicenciada en Audiovisuals i Multimèdia a l’ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona i té formació paral·lela en diferents disciplines artístiques. Ha presentat els seus treballs en diferents exposicions individuals i col·lectives a Manresa i Girona i ha realitzat murals per al Sielu de Manresa i el Buldervuit de Sant Joan de Vilatorrada. La seva obra ha estat seleccionada a la convocatòria de Contemporanis 2022, per la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central (TACVV) i ha participat en el Festival Artístic del Barri Antic de Manresa (FABA) del 2021.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’artista Sara Villarta Rodó pinta un mural plàstic a les escales d’accés al Mercat de Puigmercadal
Etiquetado en:                                            
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: