L’Ajuntament renova el conveni amb el Bàsquet Manresa per a la promoció de la imatge de la ciutat i pel foment de l’esport de base


En aquest conveni es reafirma l’especial significació de l’esport del bàsquet a Manresa i l’existència d’un club que porta el nom de la ciutat en la màxima categoria estatal, i participant un any més en competicions europees. La subvenció és d’un import  370.000 euros.

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el president del Bàsquet Manresa SAE, Jordi Serracanta Espinalt, han renovat aquest dilluns al matí el conveni de col·laboració per a la promoció de la imatge de la ciutat, que amb l’equip viatja a totes les ciutats ACB de l’Estat espanyol i, com la temporada passada, també a les dels equips europeus que juguen la Basketball Champions League. L’acte de signatura ha comptat també amb el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, i amb el gerent del club, Carles Sixto Fíguls.

En aquest conveni es reafirma l’especial significació de l’esport del bàsquet a Manresa i l’existència d’un club que porta el nom de la ciutat en la màxima categoria estatal, participant també en competicions europees. La temporada passada, l’equip va participar en la Copa del Rei a Granada, un esdeveniment de gran repercussió mediàtica, i va disputar a Bilbao una històrica Final Four de la Champions League, una competició europea en la qual el Bàsquet Manresa està tornant a fer enguany un bon paper. La setmana vinent  disputarà els quarts de final i és a només un pas de tornar a jugar la Final Four.

El club manresà és, per tant, un important mitjà de promoció i projecció exterior de Manresa, i exerceix també de generador de sinèrgies positives en els diferents àmbits de l’activitat econòmica de la ciutat. Així mateix, l’existència de l’equip professional es considera fonamental perquè Manresa mantingui la marca de ciutat de bàsquet i continuï sent un clar referent de la pràctica del bàsquet entre la població escolar i juvenil.

Amb el conveni, l’Ajuntament de Manresa i el Bàsquet Manresa SAE regulen una relació voluntària de col·laboració, segons la qual l’Ajuntament es compromet a l’atorgament d’una subvenció de 370.000 euros, per contribuir a la participació en les competicions estatals i europees i per col·laborar directament amb diferents col·lectius de la ciutat per promocionar i fomentar l’esport.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament renova el conveni amb el Bàsquet Manresa per a la promoció de la imatge de la ciutat i pel foment de l’esport de base
Etiquetado en:                                                
A %d blogueros les gusta esto: