L’Ajuntament inicia els treballs de millora de la seguretat viària a la cruïlla entre el carrer Sant Cristòfol i el carrer Arquitecte Montagut


Es crearà un nou pas de vianants semaforitzat per garantir la seguretat en l’itinerari entre el CAP de la Sagrada Família des del barri de la Font dels Capellans, i també s’ampliaran les voreres en la intersecció.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat aquesta setmana els treballs per millorar la seguretat viària a la cruïlla del carrer Sant Cristòfol amb carrer Arquitecte Montagut. Els treballs consisteixen en la creació d’un nou pas de vianants semaforitzat per garantir la seguretat en l’itinerari directe al CAP Sagrada Família des del Barri de La Font dels Capellans; la millora de la seguretat en tot l’àmbit de la cruïlla, reduint el recorregut dels vianants en calçada mitjançant l’ampliació de les voreres de la intersecció.

 

L’actuació, que té una durada de sis setmanes aproximadament, permetrà completar la semaforització de vehicles i vianants de tota la cruïlla i  invertir el sentit de circulació del carrer Arquitecte Montagut en el tram entre el carrer Sant Cristòfol i el carrer Sabadell. Els treballs tenen la voluntat d’incrementar la seguretat dels vianants i resoldre l’accidentalitat en un punt de molta mobilitat de persones per la proximitat del centre sanitari i l’oferta comercial.

 

En aquesta primera fase de treballs es començarà a actuar a les voreres des del costat del Mercat i del CAP Sagrada Família. Durant l’actuació es reduiran els carrils de circulació del carrer Sant Cristòfol de 2 a 1 en el tram de la cruïlla amb el carrer Arquitecte Montagut, es prohibirà l’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres; i  es prohibirà l’accés de vehicles al carrer Arquitecte Montagut, al tram entre el carrer Sant Cristòfol i el carrer Gaudí, des del carrer Sant Cristòfol.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament inicia els treballs de millora de la seguretat viària a la cruïlla entre el carrer Sant Cristòfol i el carrer Arquitecte Montagut
Etiquetado en:                                                    
A %d blogueros les gusta esto: