L’Ajuntament de Manresa posa en marxa una campanya informativa de civisme al Centre Històric


Dues agents cíviques informen a peu de carrer sobre aspectes com la recollida d’excrements dels gossos, els sorolls al carrer o l’ús adequat de contenidors i papereres.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha posat en marxa una campanya de civisme als carrers del Centre Històric amb l’objectiu de conscienciar i promoure les accions cíviques de la ciutadania.

La campanya consta d’una acció directa al carrer a través de dues agents cíviques que informen d’aspectes com són la recollida d’excrements  de gossos i posterior neteja, el comportament cívic i sense soroll al carrer i l’adequat ús del servei de contenidors i papereres.

La campanya ha arrencat aquesta setmana  i es durà a terme fins al 5 d’agost, de dilluns a dimecres al matí i de dijous a divendres al vespre; i continuarà del 22 d’agost a 2 de setembre coincidint amb la Festa Major de la ciutat, en el mateix horari.

Les agents reparteixen díptics i material com bosses per a la recollida d’excrements i ampolletes d’aigua per a la neteja. La iniciativa es complementa amb la penjada de rètols informatius als establiments d’aquest entorn de la ciutat.

El regidor del Centre Històric, Josep Maria Fius Rubí, ha manifestat que aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya mare Una Manresa millor’, que a través de diverses accions, amb la implicació de diferents regidories municipals, té la finalitat de sensibilitzar i difondre entre ciutadania accions concretes que ajuden a  millorar la convivència a l’espai públic.

Per al regidor Fius “les dates d’estiu són adequades per reforçar aquests missatges de corresponsabilitat de la ciutadania en un entorn de la ciutat com és el Centre Històric, amb important concurrència de persones, ja sigui per participar en les festes de Sant Ignasi, per gaudir de les atractives propostes de la restauració o pels actes de la propera Festa Major”.   

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa posa en marxa una campanya informativa de civisme al Centre Històric
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: