L’Ajuntament de Manresa ordena el desallotjament del bloc número 29 del carrer Sobrerroca per motius de seguretat i salubritat


El bloc, que estava ocupat, acumulava diverses incidències i situacions que podien comportar un risc per a tercers.

imagen

Un dispositiu de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Policia Local ha executat aquest dimarts al matí el desallotjament del bloc número 29 del carrer Sobrerroca, ordenat per l’Ajuntament de Manresa i avalat pels Jutjats per motius de seguretat i salubritat. Un cop executat, el pis ha quedat tapiat pel risc que podia comportar a tercers.

 

Es tracta d’un bloc propietat d’una empresa que, des de fa un temps, es trobava ocupat per un grup de persones que en els darrers mesos havien generat forts problemes de convivència, civisme i seguretat a la zona, amb tres incendis comptabilitzats les dues darreres setmanes.

 

Atenent a l’obligació que té l’Ajuntament de Manresa de vetllar per la seguretat de les finques, l’edifici es va inspeccionar i es va detectar una situació de risc a tercers per les condicions amb què es trobaven els pisos, derivades en part dels incendis que s’hi van declarar, així com també per l’acumulació de material susceptible de fer servir com a combustible i per la falta de les condicions salubres idònies per viure-hi.

 

Un cop executat el desallotjament, s’ha procedit al tapiat del bloc i s’ha requerit a la propietat que efectuï els treballs necessaris per al manteniment adequat de la finca.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa ordena el desallotjament del bloc número 29 del carrer Sobrerroca per motius de seguretat i salubritat
Etiquetado en: