L’Ajuntament de Manresa obre el període de selecció per a la segona brigada de barri, que farà tasques de manteniment a la Balconada


Les persones interessades que hi vulguin optar han de residir al barri de la Balconada, tenir entre 18 i 29 anys i trobar-se en situació d’atur. El termini per a les sol·licituds finalitza el 2 de maig. El projecte ja es va dur a terme l’any passat al Xup, on la brigada va fer tasques de manteniment, pintura, arranjaments i reparacions.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de ProManresa, ha obert el període de selecció per formar part de la segona brigada de barri, un projecte que va néixer com a prova pilot el 2022 al barri del Xup i que enguany es desenvoluparà a la Balconada. Les persones interessades que hi vulguin optar han de residir al barri, tenir entre 18 i 29 anys i trobar-se actualment en situació d’atur.

 

Les sol·licituds es poden fer fins al 2 de maig a través del correu electrònic protreball@ajmanresa.cat o bé presencialment a les oficines de treball de ProManresa (plaça Cots 5-7) i també al punt d’atenció i orientació per a la recerca de feina del mateix barri de la Balconada (ubicat al local de l’Associació de Veïns i Veïnes), un servei de proximitat de ProManresa que obrirà els dimarts de 10 a 13 h.

 

El projecte de la brigada de barri es va iniciar l’any passat com a prova pilot al Xup, on els seus integrants van realitzar tasques de manteniment, pintura, arranjaments i reparacions, supervisats per un monitor, contractat per portar a terme aquesta tasca, que també es trobava en situació d’atur. La fórmula es repetirà ara a la Balconada. L’objectiu és que durant sis mesos les persones que formen part de la brigada puguin adquirir coneixements al mateix temps que tenen un contracte de treball i porten a terme accions de millora i rehabilitació al barri.

 

Està previst que les contractacions es puguin iniciar a mitjan mes de maig. El projecte es porta a terme de manera coordinada amb l’Associació de Veïns i Veïnes i amb el personal tècnic del Pla de Desenvolupament Comunitari. Està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

 

 

(*) Peu de foto: imatge de la brigada de barri del Xup

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa obre el període de selecció per a la segona brigada de barri, que farà tasques de manteniment a la Balconada
Etiquetado en: