L’Ajuntament de Manresa obre demà el període de sol·licituds per instal·lar parades per Sant Jordi


Les sol·licituds es tramitaran a les oficines de la Policia Local (carrer del  Bruc, 33), en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, ha editat un ban on s’estableixen les condicions per a la instal·lació de parades de roses i llibres a la via pública per a la diada de Sant Jordi, el pròxim 23 d’abril. L’Ajuntament de Manresa inicia a partir de demà, 1 de març, la recollida de sol·licituds.

Segons el ban, els establiments destinats a la venda de llibres i flors, es podran col·locar davant mateix del seu establiment, o bé en el lloc pel qual disposin expressament d’autorització municipal. En el cas de les floristeries, la superfície màxima de les parades serà de 4 metres.

Les entitats, associacions, escoles, agrupacions i altres col·lectius, les quals han de desenvolupar la seva activitat a Manresa, es podran col·locar en el lloc que indiqui l’autorització municipal. En aquest cas, es permetrà la venda de roses, llibres i material divulgatiu, sempre que estigui relacionat amb temes propis de les entitats i/o associacions respectives.

Les parades a les quals es refereix el punt anterior, no es podran situar davant de floristeries en el cas que venguin roses, ni davant de llibreries en cas que efectuïn la venda de llibres.

Els establiments que no tinguin llicència d’activitat expressa de floristeria o llibreria, no podran vendre ni flors ni llibres i únicament podran vendre productes pels quals tinguin llicència d’activitat i que tinguin relació directa amb la Diada (per exemple: galetes en forma de rosa, clips, ornaments, etc.). En aquest cas, a més, únicament es podran situar davant del seu establiment i la parada tindrà una superfície màxima de 4 metres.

Les sol·licituds es tramiten a les oficines de Policia Local 

Les sol·licituds (excepte aquelles per vendre llibre usat) es tramitaran a partir del dia 1 de març de 2023, a les oficines de la Policia Local (carrer del  Bruc, 33), en horari de 9 a 14 h (de dilluns a divendres).

La targeta acreditativa de l’autorització (que es lliura en el mateix moment de formular i tramitar la sol·licitud), haurà de col·locar-se en un lloc visible de la parada.

La prioritat per triar lloc d’ubicació, vindrà marcada per l’ordre en la sol·licitud de la llicència, excepte en aquells supòsits en què s’indica de forma clara el lloc de la situació de la parada.

 

Documents relacionats

Ban alcalde

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa obre demà el període de sol·licituds per instal·lar parades per Sant Jordi
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: