L’Ajuntament de Manresa obre a la Mion i La Parada dos nous parcs de salut


La regidoria d’Esports augmenta l’oferta dels parcs urbans de salut de la ciutat amb la instal·lació d’aparells d’exercici físic al Parc de la Democràcia ( Mion-Puigberenguer) i al passeig Josep Arola (La Parada).

 

imagen

Amb l’objectiu promoure la pràctica de l’activitat física en l’espai públic, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa continua apostant per la instal·lació d’aparells a l’aire lliure dissenyats especialment per fer exercici físic i conformant els anomenats Parcs Urbans de Salut.

 

Conjuntament amb la regidoria de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent s’han escollit dues ubicacions a la ciutat per tal instal·lar-hi diversos aparells. Concretament a la plaça Democràcia del barri de Mión-Puigberenguer s’han instal·lat 3 aparells (caminador, bicicleta estàtica i rem) i per al passeig Josep Arola, al barri de la Parada Nova, 3 estructures de workout amb fusta de robínia per mantenir la coherència paisatgística (barres, paral·leles, anelles i banc d’abdominals).

 

Aquests és un servei d’accés lliure i gratuït que ofereix l’oportunitat de fer esport a l’aire lliure a tothom i en qualsevol moment del dia, i amb autonomia per dissenyar les seves pròpies rutines d’exercicis per tal de millorar o mantenir la seva capacitat física, incrementar l’autonomia en la pràctica de l’exercici físic i millorar el seu estat de salut. D’aquesta manera es contribueix a l’assoliment de l’ODS (Objectius Desenvolupament Sostenible) número 3: Garantir una vida sana i promoure el benestar de tots en totes les edats.

 

Aquestes dues actuacions han tingut un cost total de 9.244 euros.

 

(*) Peu de foto: Parc de salut a la plaça Democràcia, al barri de la Nion-Puigberenguer

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa obre a la Mion i La Parada dos nous parcs de salut
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: