L’Ajuntament de Manresa homenatja Rita Roca Sarrió pel seu centenari


L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, li han fet avui el lliurament d’un ram de flors i un obsequi per felicitar-la

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa han visitat avui Rita Roca Sarrió, que ahir va fer 100 anys.

Durant la visita, celebrada al seu domicili al carrer Sagrada Família, li han lliurat un ram de flors, un obsequi i l’han felicitada en nom de l’Ajuntament per aquest aniversari tan especial.  En l’acte d’avui, ha estat acompanyada dels seus quatre fills. Rita Roca ja va celebrar ahir aquest aniversari en un dinar familiar a Monistrol de Montserrat.

L’homenatjada va néixer a Manresa el 13 de març de 1922. Va viure 50 anys a França, a prop de Paris. Té dues filles, dos fills, 10 nets i besnets, i una germana de 96 anys que també viu a Manresa.

Durant la seva vida es va dedicar a fer pujar els fills i cuidar altres nens petits. Li agrada molt caminar i es distreu mirant pel·lícules.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa homenatja Rita Roca Sarrió pel seu centenari
Etiquetado en:                                
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: