L’Ajuntament de Manresa homenatja Maria Victòria Morcillo Domingo, que compleix 100 anys


L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, ha visitat avui Maria Victòria Morcillo Domingo  per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la  regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa M. Ortega Juncosa, han visitat avui Maria Victòria Morcillo Domingo per felicitar-la pel seu centenari i li han lliurat un ram de flors i  un obsequi en nom de l’Ajuntament.

La visita ha tingut lloc al seu domicili al passeig de Pere III, amb la presència de membres de la seva família que no s’han volgut perdre aquesta celebració tan especial. 

Maria Victòria Morcillo va néixer a Madrid el 28 de febrer de 1923. Ella i la seva família va venir a viure a Manresa l’any 1941 (el seu pare era empleat de Renfe). Ës vídua, té dos fills –un viu a Manresa i l’altre a Mèxic-, dos nets, tres netes  i una  besnéta. Durant la seva vida laboral va fer de perruquera i va treballar un temps a l’Auxiliar Tèxtil Manresana. Una de les seves grans aficions ha estat fer ganxet. Li agrada cuinar, veure la televisió, llegir revistes i diaris.

 

(*) Peu de foto: L’alcalde Aloy i la regidora Ortega han visitat avui maria Victoria Morcillo

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa homenatja Maria Victòria Morcillo Domingo, que compleix 100 anys
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: