L’Ajuntament de Manresa homenatja Joaquina March Gispert pel seu centenari


L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, van visitar ahir a la tarda Joaquina March Gispert per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, van visitar ahir a la tarda Joaquina March Gispert, nascuda el 24 de maig de 1922, a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), per lliurar-li un obsequi i un ram de flors en nom del consistori per commemorar el seu centenari.

 

L’homenatge es va celebrar al seu domicili al carrer de la Séquia, en un acte en què va estar acompanyada pels seus tres néts i altres familiars que la van felicitar pels seus 100 anys.

 

Joaquina March Gispert és vídua de Pere Sobrerroca Camps (regidor d’Urbanisme i Obres Públiques de l’Ajuntament de Manresa entre 1987-1995), va tenir un fill que va morir el 1980, tres néts amb les seves respectives esposes, quatre besnétes i un besnét.   

 

Durant la seva vida laboral va ser mestressa de casa i la seva gran afició ha estat la cuina, sent responsable de grans àpats. Actualment, amb les precaucions lògiques de l’edat, continua cuinant, ocupant-se de la llar i llegint el diari.  

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa homenatja Joaquina March Gispert pel seu centenari
Etiquetado en:                                
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: