L’Ajuntament de Manresa homenatja Jeroni Montagut Sisquella pel seu centenari


L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, van visitar ahir Jeroni Montagut Sisquella  per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, van visitar ahir diumenge Jeroni Montagut Sisquella, que va fer 100 anys.

Durant la visita, celebrada al seu domicili al carrer Lepant, li van lliurar un ram de flors, un obsequi i el van felicitar en nom de l’Ajuntament per aquest aniversari tan especial. En l’acte d’ahir, l’homenatjat va estar acompanyat per alguns dels seus familiars que no es van voler perdre aquest dia tan assenyalat.

Jeroni Montagut Sisquella va néixer a Manresa el 19 de juny de 1922, és vidu, té una filla i un fill, 3 nets i 4 besnetes. Durant la seva vida laboral va ser encanyissador, però principalment va formar part de l’orquestra Tròpic Show de Manresa, amb la qual va resseguir les festes majors d’arreu del territori. L’homenatjat ha estat un gran aficionat a la música, instrumentista de clarinet, saxofon i violí i fascinat per les noves tecnologies en el camp de la música.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa homenatja Jeroni Montagut Sisquella pel seu centenari
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: