L’Ajuntament de Manresa homenatja Indaleci Centellas Puigdellívol pel seu centenari


L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, han visitat avui Indaleci Centellas Puigdellívol per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.

imagen

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, han visitat avui Indaleci Centellas Puigdellívol, nascut el dia 26 d’agost de 1922, per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, per commemorar el seu centenari.

 

L’homenatge s’ha celebrat a la Residència i Centre de dia Sant Andreu, on resideix actualment, en un acte que ha estat molt emotiu i que ha comptat amb la presència de la seva família, que l’ha felicitat pels seus 100 anys.

 

Fill de Rajadell, Indaleci Centellas Puigdellívol es va casar al seu poble natal amb l’Elvira, i després tots dos es van traslladar a Manresa. No van tenir fills, però tenen nebots, que avui no s’han perdut l’aniversari. Fa uns anys, li agradava molt anar a buscar bolets i sempre ha estat una persona molt sociable. Actualment li agrada molt poder llegir el diari cada dia i també l’activitat de musicoteràpia.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa homenatja Indaleci Centellas Puigdellívol pel seu centenari
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: