L’Ajuntament de Manresa destina un servei específic de neteja per eliminar taques persistents de voreres i carrers


Durant dos mesos, des del març fins al maig, l’Ajuntament de Manresa ha reforçat la neteja de voreres i carrers de vianants amb un servei addicional per eliminar les taques negres permanents. Es tracta d’un servei específic que es duu a terme de forma diària, de dilluns a dissabte, i que reforça el que ja es presta de manera habitual.

imagen

La regidoria de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent ha començat aquest mes de març un programa especial de reforç de neteja, que duu a terme diàriament, de dilluns a dissabte, en jornades diàries de nou hores i mitja. Concretament, es tracta d’un servei addicional i específic orientat a la neteja de taques generades per l’activitat i l’ús de l’espai públic.  Són taques ennegrides que havien quedat incrustades als espais de vianants.

L’actuació consisteix en un tractament específic per aquestes taques, que s’executa en dues franges horàries: entre les 6 del matí i les 12 del migdia, a la zona centre (que acumula més afluència de persones i, en conseqüència, més presència de taques) i entre les 2 del migdia i 2/4 de 6 de la tarda, a la resta de zones de la ciutat. Aquest pla va començar el mes de març i és previst que s’allargui fins a mitjans de maig.

El tractament consisteix en una neteja més intensa amb aigua calenta a alta pressió i l’aplicació de productes específics, que s’han de deixar actuar durant un temps, en aquells punts on hi ha les taques més incrustades. És un treball que requereix un temps d’intervenció, però amb un resultat de més qualitat que amb els tractaments ordinaris.

Tal i com ja s’ha fet en altres ocasions, el servei es centra en aquelles taques més difícils d’eliminar, causades per l’activitat humana, i també per orins de gossos, en llocs concrets, com per exemple racons, fanals o a sota de les papereres. Aquests treballs específics se sumen al servei de neteja habitual i periòdic que ja es fa des de l’Ajuntament.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa destina un servei específic de neteja per eliminar taques persistents de voreres i carrers
Etiquetado en:                                        
A %d blogueros les gusta esto: