L’Ajuntament de Manresa convoca l’acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre


L’acte comptarà amb els parlaments de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i enguany de la vicerectora de la UManresa, Sílvia Mas Sañé. L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar en l’ofrena floral, que s’hi han d’inscriure a l’Ajuntament abans del pròxim dijous 8 de setembre, al telèfon 93 878 23 13 o a l’adreça protocol@ajmanresa.cat.

imagen

Diumenge de la setmana que ve, 11 de setembre, a les 11 del matí, tindrà lloc l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, a la plaça Onze de Setembre de Manresa. Aquest any, el parlament anirà a càrrec de la vicerectora del campus UManresa de la UVic-UCC, Sílvia Mas Sañé. 

Pel fet que Manresa forma part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i per acord de Ple de 18 de juliol de 2013, la simbologia serà presidida per una bandera estelada. L’acte s’iniciarà amb el Ball d’Homenatge a la Diada de Catalunya a càrrec de la dansaire Sònia Serra Vila, de l’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages. A continuació hi haurà la intervenció de Sílvia Mas Sañé i el parlament de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia. Seguidament, es farà l’ofrena floral de l’Ajuntament, institucions i de les entitats manresanes que s’hi adhereixin.

L’acte serà conduït per la periodista Pilar Goñi i comptarà amb la presència de representants de la delegació del Govern de la Generalitat a la Catalunya central i del Consell Comarcal del Bages. 

El Cant de l’Himne Nacional de Catalunya anirà a càrrec de les diferents corals de Manresa: Capella de Música de la Seu, Cor parroquial de Sant Josep del Poble Nou, Coral Eswèrtia, Coral Font del Fil i Orfeó Manresà amb tot el públic assistent. Finalment, totes les persones que ho vulguin podran ballar sardanes, amb la col·laboració de sardanistes del Grup Sardanista Dintre del Bosc, del Casal Cultural Dansaires Manresans i del Foment de la Sardana de l’Agrupació Cultural del Bages.

L’Ajuntament convida les entitats i associacions de la ciutat a participar en l’acte i adherir-se a l’ofrena floral. Per garantir una bona organització, es demana a totes les entitats que tinguin previst fer una ofrena floral, que ho comuniquin com a màxim el pròxim dijous, 8 de setembre, al telèfon 93 878 23 13 o a l’adreça protocol@ajmanresa.cat.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa convoca l’acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: