L’Ajuntament de Manresa contracta 17 persones que estaven a l’atur


Les persones contractades són majors de 45 anys i dones aturades de llarga duració o que hagin estat  víctimes de violència masclista

imagen

En el marc del Programa Treball i Formació, promogut i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, s’han ’incorporat a diferents departaments de  l’Ajuntament de Manresa 17 treballadors/es amb unes contractacions d’una durada de 12 mesos.

El col·lectiu prioritari definit per aquesta convocatòria són persones en situació d’atur, especialment aquells col·lectius amb risc d’exclusió laboral i/o social i que s’agrupen, en aquesta ocasió, en dues línies:

  • Línia MG45 (col·lectiu de persones majors de 45 anys): s’han incorporat 6 persones per ocupar llocs de peonatge i 2 d’auxiliars d’equipament.
  • Línia Dona (dones aturades de llarga durada, i especialment aquelles que han estat víctimes de violència masclista): s’han incorporat 2 dones per ocupar vacants de peó, 1 d’auxiliar d’equipaments, 3 netejadores i 3 auxiliars administratives.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar, a les persones en situació d’atur amb més dificultats d’accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant un contracte laboral amb el que podran desenvolupar tasques professionals i rebre formació (d’una durada de 6O h i dins del seu horari laboral) per a l’adquisició de competències transversals.

Cal destacar també que al llarg de tot el Programa comptaran amb un acompanyament i  coordinació per part d’una tècnica d’ocupació del Servei local d’ocupació (CIO) amb l’objectiu de facilitar a les persones contractades una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial, si s’escau, així com facilitar que segueixi la formació que s’estableix en el projecte . Al mateix temps també es definirà un itinerari personal d’orientació i inserció per a facilitar la inserció un cop les persones hagin acabat les contractacions a l’Ajuntament.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa contracta 17 persones que estaven a l’atur
Etiquetado en:                    
A %d blogueros les gusta esto: