L’Ajuntament de Manresa acomiada amb motiu de la seva jubilació Jordi Mora Soria, cap de la Policia Local els darrers deu anys


L’alcalde de Manresa, el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i una seixantena d’agents li van dedicar un petit i emotiu acte d’homenatge als exteriors de la seu policial.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha realitzat aquesta setmana un petit i emotiu acte d’homenatge i comiat, amb motiu de la seva jubilació, a Jordi Mora Soria, que acumula més de 41 anys de servei al cos de la Policia Local, del qual n’ha estat el cap els darrers deu anys.

 

L’acte s’ha dut a terme als exteriors de la seu de la Policia Local de Manresa, a l’edifici de la Florinda, on una seixantena d’agents han format sota les ordres del sotscap Miquel Martínez Pavón, que a partir d’ara actuarà com a cap accidental del cos, fins que es cobreixi la plaça.

 

Hi ha assistit també l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Joan Calmet Piqué. Un per un, Mora s’ha acomiadat de tots els policies i del personal funcionari que treballa a les dependències municipals ubicades al carrer del Bruc.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament de Manresa acomiada amb motiu de la seva jubilació Jordi Mora Soria, cap de la Policia Local els darrers deu anys
Etiquetado en:                                                                
A %d blogueros les gusta esto: