L’Ajuntament convoca proves per seleccionar un enginyer/a de camins, canals i ports i un tècnic/a d’obra pública


Les bases de la convocatòria es poden consultar a la l’adreça https: https://www.manresa.cat/seuelectronica/menu/8589-convocatories/OFE

El termini de presentació per les dues convocatòries finalitza el 2 de març

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha convocat unes proves selectives de concurs-oposició per a la selecció d’un tècnic/a superior enginyer/a de camins, canals i ports destinat a l’execució del programa de gestió, seguiment i desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible; i d’un tècnic/a de grau mitjà en obra pública destinat a cobrir una plaça a la secció de projectes d’espais públics. El termini de presentació de sol·licituds d’ambdues convocatòries finalitza el 2 de març de 2022.

Les persones que optin al lloc de treball de tècnic/a superior enginyer/a de camins, canals i ports caldrà que acreditin la titulació d’enginyeria de camins, canals i ports o qualsevol altra titulació que es consideri equivalent.

Pel que fa a la plaça de tècnic/a de grau mitjà en obra pública, aquestes persones hauran d’acreditar estar en possessió de la titulació d’arquitectura tècnica, enginyeria de l’edificació, enginyeria tècnica d’obres públiques o qualsevol altre que en pugui ser equivalent.

Les persones aspirants que no obtinguin el lloc de treball en aquestes convocatòries, però que hagin superat el procés selectiu quedaran en borsa durant el termini de dos anys des que es publiquin els resultats finals. Això no obstant, les dues borses es prorrogaran automàticament si, finalitzat el termini de vigència, encara no es disposa d’una borsa nova i continuarà vigent fins que s’aprovi una altra que la substitueixi.

Per a més informació i presentació de sol·licituds, es pot consultar la pàgina web municipal al següent enllaç: www.manresa.cat/web/oposicions/TEM.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

L’Ajuntament convoca proves per seleccionar un enginyer/a de camins, canals i ports i un tècnic/a d’obra pública
Etiquetado en:                                        
A %d blogueros les gusta esto: