La zona d’esbarjo per a gossos del passatge Dante inicia la limitació d’accés


A partir del 28 de març només hi podran accedir els gossos censats durant l’horari d’obertura i mitjançant el dispositiu que s’ha enviat al veïnat.

 

imagen

Tal com era previst, a partir del 28 de març per accedir a la zona d’esbarjo per a gossos del passatge Dante caldrà fer servir un dispositiu que ha estat remès a totes les persones que tenen gossos censats a menys d’un quilòmetre de recorregut d’aquell espai.

Des de l’entrada en funcionament de la zona, al gener, s’ha permès l’accés lliure per tal que les persones usuàries el coneguessin i agafessin l’hàbit d’ús, però un cop transcorregut aquest període de temps i distribuïts els dispositius, semblants a un clauer, que permeten l’obertura de la porta, és previst que dilluns vinent es programi el pany per tal de limitar l’entrada d’aquells animals que no compleixen totes les condicions administratives.

Un altre avantatge de la posada en marxa d’aquest mecanisme és que permetrà limitar les hores de funcionament a les regulades per al mateix espai (de 7 del matí a 10 del vespre), de manera que es minimitzin les possibles molèsties al veïnat més proper. Per altra banda, l’ús del dispositiu permetrà fer un seguiment de l’ús de la zona d’esbarjo que facilitarà la seva valoració i, si s’escau, millora.

 

El clauer es podrà demanar per internet

Tot i que, en principi, el dispositiu d’obertura (semblant a un clauer) ha estat ja distribuït a totes les persones que tenen gossos censats a menys d’un quilòmetre de distància de la zona d’esbarjo, les persones que no l’hagin rebut o aquelles que visquin en altres indrets,  però que, per les seves circumstàncies personals, tinguin previsió de fer-ne ús, podran sol·licitar el seu dispositiu.

Per fer-ho, només caldrà que facin la sol·licitud mitjançant la pàgina web municipal i facilitin el número del document d’identificació de la persona propietària de l’animal i el del microxip del gos. Amb això, rebran al domicili el dispositiu d’obertura mitjançant correu postal.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

La zona d’esbarjo per a gossos del passatge Dante inicia la limitació d’accés
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: