La Síndica de Greuges de Catalunya atén 7 visites presencials i 10 trucades en el seu desplaçament a Manresa

[ad_1]

Del total d’atencions, hi va haver 7 queixes i 10 consultes, sobre temes relacionats amb consum (electricitat i aigua) salut, serveis socials i medi ambient, entre altres.

imagen(*10*)La Síndica de Greuges de Catalunya va rebre un total de 7 visites presencials i 10 trucades, entre trucades i videotrucades, en el seu desplaçament de dimecres passat, 1 de març, a Manresa. Les persones ateses per l’equip de la Síndica presencialment al Centre Cultural el Casino (Passeig de Pere III, 29) o per trucada o videotrucada van presentar 7 queixes i van fer 10 consultes.

(*10*)Les problemàtiques plantejades van ser temes relacionats sobre temes relacionats amb consum (electricitat i aigua) salut, serveis socials i medi ambient, entre altres. 3 de les 7 queixes presentades anaven adreçades a l’Ajuntament de Manresa.

(*10*)En la darrera ocasió que l’equip de la Síndica va visitar Manresa, el 17 de novembre  passat, del total de persones ateses entre queixes i consultes havien estat de 23,  distribuïdes en 10 queixes i 13 consultes.

(*10*)La visita de dimecres passat es va fer en virtut del conveni signat entre l’Ajuntament de Manresa i el Síndic de Greuges l’octubre del 2017, a través del qual aquesta institució es compromet a fer quatre visites l’any per atendre la ciutadania de Manresa, a elaborar un informe anual i a exposar-lo en sessió plenària.

(*10*) 

(*10*)(*) Peu de foto: La Síndica de Greuges de Catalunya. Esthe Giménez Salinas. 

Documents relacionats

  • imagen[ad_2]

Publicación original

La Síndica de Greuges de Catalunya atén 7 visites presencials i 10 trucades en el seu desplaçament a Manresa
Etiquetado en: