La setmana que ve es faran nous treballs d’asfaltatge de calçades a diversos carrers de la ciutat


Les actuacions comportaran talls de trànsit en horari laboral i canvis en els recorreguts del bus urbà

imagen

L’Ajuntament de Manresa continuarà la setmana vinent els treballs d’asfaltatge de calçades a diversos punts de la ciutat, la major part dels quals formen part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2022 i també d’Aigües de Manresa.

Els treballs es faran a l’avinguda de les Bases de Manresa, al tram entre la plaça de la Creu i el carrer Pere Vilella; al carrer Viladordis, al tram entre carrer Providència i la carretera del Pont de Vilomara; al Passeig Pere III, al  tram entre el carrer Séquia i la plaça Bonavista; al carrer Sant Joan d’en Coll, al tram entre carretera del Pont de Vilomara i el carrer Gaudí; i al carrer Sant Cristòfol, al tram entre el carrer Sant Joan d’en Coll i la carretera de Vic.

Així mateix, es faran treballs de pavimentació al Camí Vell de Santpedor que afectaran a la cruïlla amb el carrer Dr. Zamenhof. Aquesta actuació forma part de  les obres del Projecte d’urbanització dels sector PAU9 del Camí del Colomer.

Amb motiu d’aquests treballs, les afectacions de trànsit seran les següents:  

  Dilluns 1 d’agost

  • Avinguda Bases de Manresa, al tram entre la plaça de la Creu i el carrer Pere Vilella

 A partir de dilluns 1 d’agost al matí es tallarà el trànsit de vehicles del carril de circulació d’avinguda Bases de Manresa, al tram entre la plaça de la Creu i el carrer Pere Vilella, en direcció a plaça Bages. Es mantindrà el trànsit de vehicles pel carril de circulació en direcció a la plaça de la Creu. 

Es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació d’obres a partir de les 8 h del dilluns 1 d’agost.  El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50.

Les afectacions seran de les 8 h a les 20 h, durant dos dies.

Es manté el tall de trànsit i els desviaments establerts per les obres d’Aigües de Manresa corresponents a les obres de millora de la xarxa de clavegueram al carrer de Viladordis, al tram entre el carrer de la Providència i la carretera del Pont de Vilomara.

Un cop finalitzats els treballs de pavimentació i senyalització horitzontal es restablirà el trànsit habitual per aquest vial.

  • Camí Vell de Santpedor, cruïlla amb el carrer Dr. Zamenhof

 

Dilluns vinent es faran treballs de pavimentació del Camí Vell de Santpedor que afectaran a la cruïlla amb el carrer Dr. Zamenhof. Amb motiu d’aquests treballs el tram entre l’avinguda de les Bases i el carrer de Zamenhof tindran restriccions puntuals de circulació amb accés pels veïns. Les obres formen part del projecte d’urbanització dels sector PAU9 Camí del Colomer, treballs d’urbanització del vial Camí Vell de Santpedor, entre el carrer Dr. Zamenhof i l’Escola La Séquia, i la continuació del carrer Enric Granados.  

Dimarts 2 d’agost

  • Passeig Pere III, al tram entre carrer Séquia i plaça Bonavista (lateral direcció a la plaça Bonavista)

Es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació d’obres a partir de les 15 h del dilluns 1 d’agost.  A partir de dimarts 2 al matí es tallarà el trànsit de vehicles al passeig Pere III, entre el carrer Séquia i la plaça Bonavista. Es realitzarà un primer tall de trànsit del lateral de Passeig Pere III en direcció a la plaça Bonavista a l’alçada de la plaça Onze de Setembre.

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

Durant els treballs els contenidors del Passeig Pere III 76-78  (rebuig, orgànica i envasos ) es col·locaran al carrer Séquia, 20 i es retornaran al seu lloc un cop finalitzada l’actuació

Les afectacions seran de les 8 h a les 20 h, durant tres dies.

 

  • Carrer Sant Joan d’en Coll, al tram entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Gaudí

Es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació d’obres a partir de les 15 h del dilluns 1 d’agost. A partir de dimarts 2 al matí es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Sant Joan d’en Coll, al tram entre la carretera Pont de Vilomara i el carrer Gaudí (plaça Maria  Matilde Almendros).

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti. El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.

Durant els treballs els contenidors afectats del carrer Sant Joan d’en Coll 18-20 (rebuig, orgànica i envasos)  es col·locaran al carrer Gaudí,  20C  i els contenidors del carrer Sant Joan d’en Coll 6-8 ( rebuig , orgànica i envasos) s’eliminaran temporalment. Un cop finalitzada l’actuació es retornaran tots al seu lloc.

 Les afectacions seran de les  8 h a les 20 h, durant tres dies.

 

Dijous 4 d’agost

  • Carrer Sant Cristòfol, al  tram entre el carrer Sant Joan d’en Coll i la carretera de Vic

Es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació d’obres a partir de les 8h del dimecres 3 d’agost.  A partir de dijous 4 al matí es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Sant Cristòfol, al tram entre el carrer Sant Joan d’en Coll i la carretera de Vic. El trànsit de vehicles es desviarà pel carrer Sant Joan d’en Coll en direcció al carrer Sabadell i Pont de Ferro.

L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge es farà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.  El servei BUS MANRESA es veurà afectat en les línies L1 Balconada, L4 Font – Valldaura i L8 Perimetral – Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875 71 50.

Les afectacions seran de 8 h a les 20 h, durant dos dies.

Properes actuacions (a partir del 30 d’agost):

  • Carrer Sabadell, al tram entre el carrer Granollers i el carrer  Fra Jacint Coma i Galí.
  • Carrer Bruc, al tram entre el carrer del Cós i la carretera de Cardona (obres Aigües de Manresa).
  • Plaça Verge de l’Aurora (actuació prevista per al juliol i que va ser ajornada).
  • Passeig del Riu, al tram entre el carrer Baixada de la Reforma i el carrer Apotecari (treballs en horari nocturn).

 

*Fotografia: Ja han finalitzat els treballs de millora de la calçada i senyalització d’un tram del carrer Tarragona.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

La setmana que ve es faran nous treballs d’asfaltatge de calçades a diversos carrers de la ciutat
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: