La Baixada dels Drets acollirà l’11 de juny la tercera edició de L’Hora Feliç


Al llarg del dia, hi haurà actuacions musicals i animació en una de les entrades principals del Centre Històric de Manresa. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament, té l’objectiu de dinamitzar durant tot el dia el comerç, l’hostaleria, els veïns i els vianants d’aquesta zona.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Centre Històric, organitza el proper dissabte 11 de juny la tercera edició de L’Hora Feliç, una iniciativa nascuda l’estiu del 2020 amb l’objectiu de dinamitzar el comerç, la hostaleria i la vida del Centre Històric de la ciutat. Enguany, la jornada se celebrarà a la Baixada dels Drets, una de les portes d’entrada del nucli històric, i inclourà un vermut musical i concerts.

La jornada començarà a les 12 del migdia, amb un vermut musical a càrrec del grup de dj’s vigatanes “PD Ruïnoses”, que amenitzaran la zona fins a les 3 de la tarda.

A les 6 de la tarda, començarà el concert duet barceloní “Ual·la”, format per Modesto Lai i Alba Rubió. El grup s’ha viralitzat a les xarxes socials amb els seus vídeos i ha acumulat milers de seguidors amb la seva forma única d’entendre la tablemusic. “Play!”, el seu últim espectacle, és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses de la realitat.

Finalment, a 2/4 de 8 de la tarda, serà el torn del grup “Vardo Wagon”. Format l’any 2020 al bell mig del Centre Històric de Manresa, aquest projecte musical fusiona elements i cançons populars de diferents llocs amb melodies i ritmes que transporten a l’oient a paisatges evocatius molt diversos. Ells mateixos es defineixen com un viatge musical del Mediterrani a l’Orient Mitjà i s’inspiren en la música folk de l’est d’Europa i del Mediterrani. El quartet està format per Pep Bashi al saxo soprano, Jiří  Václavík al contrabaix, Josep Pinyot a la guitarra i David Roca a la percussió.

Obert el concurs públic per instal·lar parades d’artesania

L’Hora Feliç acollirà també parades d’artesania a l’entorn. Hi poden concórrer persones que tinguin la consideració d’artesà i realitzin les seves activitats dins l’àmbit de l’artesania. La seva activitat haurà d’estar inclosa dins el “repertori de famílies d’oficis artesans” del consorci de Comerç, Artesania i moda de Catalunya (CCAM).

Els productes autoritzats hauran de ser artesans i fets amb matèries primeres naturals o matèria industrial reciclada que combini la tècnica, la tradició i/o innovació i que en cap cas sigui susceptible d’una producció industrial, totalment mecanitzada o en grans sèries, per a la seva comercialització. S’exclou la venda de productes alimentaris.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de maig. Podeu consultar les bases i el procediment d’inscripció en aquest enllaç.
 

FOTOGRAFIA: Imatge de l’any passat de L’Hora Feliç

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

La Baixada dels Drets acollirà l’11 de juny la tercera edició de L’Hora Feliç
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: