La 8a Marxa del Pelegrí, que es farà el 16 d’abril, ja ha completat la meitat de les inscripcions

[ad_1]

Aquest dijous s’han trobat els principals organitzadors de l’esdeveniment esportiu, que han mostrat el seu compromís en la promoció del darrer tram del Camí Ignasià. També s’ha presentat la samarreta tècnica de l’edició d’enguany, amb la qual seran obsequiats tots els participants.

 

imagen

Amb més de la meitat de les inscripcions ja completades, la Marxa del Pelegrí es prepara per a la seva vuitena edició, programada pel 16 d’abril de 2023. Per aquesta edició, hi ha previstes tres opcions: la primera, de 26 quilòmetres, comença a Montserrat i acaba a Manresa. La segona modalitat és una ruta circular de 15 quilòmetres per l’Anella Verda. Finalment, la modalitat més curta, la de 8 quilòmetres entre Montserrat i  Sant Cristòfol de Castellbell, ja té totes les places ocupades. Per inscriure’s a qualsevol de les altres modalitats es pot visitar l’Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) o  la web www.manresa2022.cat.

Aquest matí s’han reunit a l’Oller del Mas alguns dels principals agents que col·laboren en l’organització de la Marxa del Pelegrí, mostrant així el treball en comú entre els diversos municipis pels quals transcorre la darrera etapa del Camí Ignasià. Entre les persones assistents hi havia Joan Calmet Piqué, regidor de Turisme i Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Manresa; Montserrat Badia Moreno, alcaldessa de Castellbell i el Vilar; Jordi Calzina Jodas, regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar; Xavier Aparicio Torrens, gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat; Laia Puig Freixa, directora adjunta de l’Oller del Mas; Albert Tulleuda Lari, gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, i la representació tècnica municipal d’Esports i Turisme, encarregada de l’organització executiva de la caminada popular.

La trobada ha servit per ultimar els darrers detalls organitzatius de la Marxa abans del parèntesi de Setmana Santa i s’ha aprofitat per presentar la que serà la samarreta tècnica de l’edició d’enguany, amb la qual seran obsequiats tots els participants.

La Marxa del Pelegrí és una iniciativa de l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, una proposta per posar de manifest el valor visual, natural, esportiu i patrimonial del Camí Ignasià, sobretot el del darrer tram, en el qual es pot gaudir de paisatges i indrets inspiradors com Santa Cecília o l’Oller del Mas. La Marxa esdevé un dels llegats de Manresa 2022, un projecte centrat a enfortir la ciutat i la seva projecció turística, sobretot a partir del Camí Ignasià i d’un seguit valors bastats en l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat.

 

La Marxa del Pelegrí compta amb dos patrocinadors principals, la Fundació La Caixa i SPAR, i un seguit de col·laboradors que ajuden a fer realitat la Marxa: Ajuntament de Castellgalí, Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Ajuntament de Marganell, Patronat de la Muntanya de Montserrat, Bages Turisme, Oller del Mas, Grup Sardanista Dintre el Bosc, Centre Excursionista de la Comarca del Bages i Marsi Guies.

(*) Peu de foto: Foto de grup de membres de l’organització de la Marxa del Pelegrí amb la samarreta de la prova, avui a l’Oller del Mas

Documents relacionats

  • imagen[ad_2]

Publicación original

La 8a Marxa del Pelegrí, que es farà el 16 d’abril, ja ha completat la meitat de les inscripcions
Etiquetado en: